شنبه , تیر ۲۹ ۱۳۹۸
خانه / اطلاعات سفر به کامبوج / غذاهای محبوب کامبوج

غذاهای محبوب کامبوج

اولین غذایی که به شما معرفی می کنیم خوراک آموک است. آموک غذای ملی کامبوج که امروزه در لائوس و تایلند هم تهیه می شود. خوراک آموک ماهی یکی از معروف ترین غذاهای کامبوج است که در تمام شهرهای کامبوج به وفور تهیه می شود. این غذا در واقع یک نوع سوچ غلیظ است که داخل برگ های موز یا انواع برگ های خوراکی تهیه می شود. فیله های ماهی تازه در شیر نارگیل، تخم مرغ، سس ماهی و شکر پالم پخته می شود. برای مزه دار کردن این غذا هم از مواد معطری مثل زردچوبه، لیموی کفیر، علف لیمو و موسیر استفاده می شود. در روش سنتی یک برگ موز را به شکل کاسه در می آورند و خوراک آموک را داخل هین برگ می پزند و سرو می کنند. در ادامه در مطلب در مورد غذاهای محبوب کامبوج بیشتر می گوییم.

سوپ نودل کوی تیاو

کوی تیاو یکی دیگر از غذاهای مشهور در آشپزی سنتی کشور کامبوج است و اکثر مردم این کشور روزشان را با خوردن این سوپ شروع می کنند. کوی تیاو یا سوپ نودل با استفاده از استخوان گاو (یا خوک) و ورمیشل برنج تهیه می شود. برای طعم دار کردن این سوپ نیز از موسیر و سیر سرخ شده، جوانه لوبیا، پیازچه و انواع سبزیجات معطر استفاده می شود. در رستوران های کامبوج این سوپ خوشمزه را با سس چیلی، لیموی تازه و سس هویسین سرو می کنند. سوپ کوی تیاو یکی از معروف ترین غذاهای کامبوج است و پیشنهاد می کنیم در سفر به این کشور حتما آن را امتحان کنید.

سالاد مرغ و گل موز

این سالاد خوشرنگ، تازه و نشاط آور راهی عالی برای فرار از گرمای داغ کشور کامبوج است. تکه های سینه مرغ را با شکوفه گل موز، سیر و موسیر سرخ شده، فلفل چیلی و علف لیمو ترکیب می کنند و در آخر آب لیموی تازه روی آن می چکانند.

خوراک بیف لوک لاک

لوک لاک هم یکی از معروف ترین غذاهای کامبوج و غذایی نمادین و سمبلیک در آشپزی سنتی این کشور است. در این غذا از برش های سرخ شده گوشت گاو را روی برگ های کاهو قرار می دهند. سپس همراه با گوجه، خیار و حلقه های پیاز سرو می کنند. البته گاهی نیمرو هم روی این غذا قرار داده می شود. خوشمزه ترین بخش این غذا، سس لیمو و فلفل است که آن را به غذایی محبوب و پرطرفدار تبدیل کرده است.

خوراک کاری خمر

خوراک کاری کامبوجی از کاری هایی که در تایلند و هند وجود دارد ملایم تر است و تندی کمتری دارد. خوراک کاری به سبک خمر یکی از غذاهای معروف کامبوج است و در شیوه سنتی این غذا بیشتر از سبزیجات و ادویه ها استفاده می شود و طعمی شیرین تر و متعادل تر دارد. اگرچه دستور تهیه این غذا در شهرهای مختلف کشور کامبوج متفاوت است. اما به طور کلی این کاری با مرغ، شیر و خامه نارگیل، سس ماهی، انواع سبزیجات و سیب زمینی شیرین، سیر، موسیر، زردچوبه و زنجبیل تهیه می شود. در رستوران های کامبوج این خوراک خوشمزه معمولا همراه برنج یا نان باگت سرو می شود.

نوم بان چوک

یکی دیگر از معروف ترین غذاهای کامبوج نوم بان چوک است که بیشتر به صورت غذای خیابانی فروخته می شود. این غذا از نودل برنج، برگ های خرد شده موزه، جوانه لوبیا، خیار و انواع سبزیجات معطر مثل نعنا و ریحان تهیه می شود و در آخر روی آن کاری ماهی سبز ریخته می شود.

پراهوک

پراهوک یک نوع خمیر ماهی است که به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و آشپزی سنتی کشور کامبوج استفاده می شود. توریست ها و گردشگران در مواجهه با این غذا دو رویکرد دارند: یا عاشق آن می شوند یا از آن متنفر می شوند. این خمیر ماهی معطر، شور و نمکی برای مزه دار کردن انواع غذاهای سنتی به عنوان طعم دهنده استفاده می شود و تنها مقدار کمی از آن کافیست تا عطر و طعم فوق العاده ای به هر غذا بدهد. این خمیر بوی بسیار زیادی دارد و به پنیر کامبوجی شهرت پیدا کرده است.

درباره ی سعید خانی

مطلب پیشنهادی

شرایط اخذ ویزای کامبوج

شرایط اخذ ویزای کامبوج

برای اینکه به هرکشور سفرکنید باید حتما قبل از سفر خود ویزای آن کشور را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *